Over Smilebright

OVER SMILEBRIGHT TANDEN BLEKEN

SmileBright biedt een veilige, professionele en effectieve tandenbleekmethode voor zowel thuisgebruik als professioneel. In Nederland werken wij samen met verschillende salons en praktijken waar u terecht kunt voor zowel onze producten als behandelingen. Daarnaast zijn al onze producten verkrijgbaar in onze webshop.

 

Alle producten van SmileBright zijn goedgekeurd door de Europese Unie en zijn voorzien van een CE en FDA keurmerk. Door onze jarenlange ervaring en kennis van tandheelkunde weet u zeker dat u tanden met kwalitatief hoogwaardige producten op een veilige manier cosmetisch worden gebleekt. Onderaan deze pagina leest u meer over onze veilige, professionele en effectieve tandenbleek-beloftes.

 

Naast de particuliere markt richt SmileBright zich ook op de professionele beauty-industrie. Wij bieden schoonheidssalons, tandartspraktijken en mondhygiënisten een veilige, professionele en effectieve tandenbleekmethode. Lees hier meer over een zakelijke samenwerking met SmileBright!

 

 

SmileBright - Veilig, professioneel en effectief tanden bleken!

Geniet van stralend witte tanden met SmileBright!

 

In 20 minuten 4-8 tinten wittere tanden!

 

 

 

VEILIG

De bleekgel van SmileBright bestaat uit natuurlijke bestandsdelen die uw tandvlees, glazuur en tandbeen niet schadelijk aantasten. Onze bleekgel bestaat uit een combinatie van verschillende veilige zouten en bevat geen peroxide.

PROFESSIONEEL

De producten van SmileBright zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ontwikkeld door professionals met jarenlange ervaring. Onze producten zijn goedgekeurd door de Europese Unie en zijn voorzien van een CE en PDA keurmerk.

EFFECTIEF

De bruine of gele gloed op uw tanden die u door drinken, etenswaren of roken hebt opgelopen, wordt met de producten van SmileBright effectief verwijdert. Dit resulteert in een minimaal 4 tot 8 tinten wittere glimlach!