Behandeling

PRODUCTEN VOOR THUIS

ONZE BEHANDELING

SmileBright biedt een veilige, professionele en effectieve tandenbleekbehandeling in verschillende praktijken in Nederland. De bleekgel die tijdens onze behandeling wordt gebruikt bestaat uit natuurlijke bestandsdelen en bevat geen peroxide of andere schadelijke stoffen. Hierdoor wordt uw tandvlees, tandbeen en glazuur niet schadelijk aangetast.

 

Hoe werkt het?

Iedereen kent het wel, een gele of bruine gloed over uw tanden. Ten gevolge van koffie, thee, sigaretten en voeding kunnen uw tanden ongewenst verkleuren. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde peroxidevrije bleekgel en bluelight technologie kunt u uw tanden veilig en professioneel laten bleken in één van onze praktijken. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar en kan oplopen tot 12 tinten wittere tanden. De kans op gaatjes wordt niet vergroot door deze behandeling. Onze bleekgel bevat géén schadelijke stoffen die het glazuur van uw tanden aantast. Uw tanden zullen in de toekomst ook niet sneller verkleuren.

 

De specialist in de door uw gekozen praktijk zal starten met een intakegesprek. Doormiddel van een intakeformulier wordt samen met u het verwachte resultaat besproken en wordt de behandeling en de werking hiervan aan u uitgelegd. De behandeling begint met het insmeren van uw lippen met een vitamine E serum. Dit serum zorgt er tijdens de behandeling voor dat uw lippen niet uitdrogen door de (lichte) warmte van de lamp. Vervolgens worden uw tanden met een teeth wipe en een activatiespray gereinigd en voorbereidt op de behandeling. Om ervoor te zorgen dat uw tanden vrij komen van uw lippen krijgt u een mondspreider ingebracht. Dan worden uw tanden ingesmeerd met een peroxidevrije bleekgel. Deze gel is natuurlijk en onschadelijk voor glazuur, tandbeen en tandvlees. De bleekgel wordt extra geactiveerd door een blue light lamp die enkel op uw tanden is gericht.

 

Tijdens de behandeling zullen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. U ligt heerlijk in een comfortabele behandelstoel en wordt regelmatig geïnformeerd over de resterende duur van de behandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd professional die er tevens tijdens de behandeling voor zorgt dat de bleekgel indien nodig wordt bijgewerkt.

 

Na de behandeling spuugt u de bleekgel uit en kijkt u samen met onze specialist naar het behaalde resultaat. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden mag u het eerste uur na de behandeling alleen water drinken. De eerste (minimaal) 24 uur na de behandeling kunt u geen producten nuttigen met veel kleur, denk aan; cola, koffie, spinazie etc.

 

Afhankelijk van welke praktijk u heeft gekozen, kunt u meestal kiezen uit 3 soorten behandelingen:

  • 20 minuten behandeling (gemiddeld 4-8 tinten witter)
  • 35 minuten behandeling (gemiddeld 6-10 tinten witter
  • 50 minuten behandeling (gemiddeld 8-12 tinten witter)

 

 

Het resultaat van de behandeling blijft afhankelijk van uw levensstijl enkele maanden tot enkele jaren zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw behaalde resultaat kunt genieten raden wij aan gebruik te maken van onze tandpasta en onderhoudsproducten. Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop en praktijken.

 

 

 

Geniet van stralend witte tanden met SmileBright!

 

In 20 minuten 4-8 tinten wittere tanden!

 

SmileBright thuisbleek set

€ 35,00

SmileBright tandpasta

€ 12,00

SmileBright bleekpen

€ 8,00

SmileBright mondspreider

€ 2,00